Datum: 30-06-2022 - 06:58
18
mrt
'15

ODI speelt komedie Dansen met de bovenbuurman.

Op 20 en 21 maart in De Schelft in Noordwijkerhout en op 28 maart in Trefcentrum De Duinpan in De Zilk speelt ODI de hilarische komedie 'dansen met de bovenbuurman'. De voorstelling begint steeds om 20:00 uur en vanaf 19:30 uur is de zaal open. De regisseur Peter van den Berg...

aan het woord: "De laatste week van repeteren is aangebroken voor de cast van 'Dansen met de bovenbuurman'. Aan het decor wordt de laatste hand gelegd en het wordt opgebouwd in de theaterzaal van De Schelft.

Dat is altijd weer zo’n bijzonder magisch moment, daar waar het geoefende spel één wordt in het decor. Het is echt een hele leuke voorstelling geworden. Een voorstelling met voldoende hilarische momenten om u als publiek een avond (of seniorenmiddag) heerlijk te laten lachen".

Peter Kaiser heeft zijn eigen balletschool. De animo voor ballet is echter niet meer zoals het geweest is. Met de resterende danseressen wordt geoefend voor een belangrijke culturele wedstrijd. De komst van een sportschool boven de balletschool zorgt uiteraard voor de nodige spanningen. Er worden weddenschappen aangegaan, operaties aangegaan, huwelijken gepland en vooral geheimen onthult. En ondertussen wordt er vrolijk door gedanst……!

Kaarten
Kaarten zijn voor slechts 8 euro te reserveren via www.toneelverenigingodi.nl en ook te koop bij Wagenaar&van Halem en de VVV in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom.

Ook is er een (gratis) seniorenvoorstelling op zaterdagmiddag 21 maart in De Schelft.  Hier zijn geen kaarten voor nodig en deze voorstelling start om 14:00 uur. ODI is actief op facebook: www.facebook.com/toneelverenigingodi.

Masterclass toneelspelen
Vanaf 31 maart is er bij ODI een masterclass toneelspelen en er zijn nog 6 plaatsen beschikbaar. Meer info via www.toneelverenigingodi.nl.

Foto PR