Datum: 21-09-2019 - 15:10
18
mrt
'15

Popkoor Bloom te gast bij Excelsior in De Muze.

Op 22 maart vind er een spetterend dubbel-concert plaats in theater de Muze in Noordwijk, Excelsior heeft popkoor Bloom uitgenodigd om op hun jaarlijks donateursconcert in de Muze te komen spelen. Zowel Excelsior als Bloom zullen hun laatst ingestudeerde stukken ten gehore...

brengen maar ook zullen beiden een aantal nummers samen spelen en zingen! Dat belooft wat, er wordt druk geoefend en we mogen wel zeggen dat de eerste gezamenlijke noten prima klinken! Adiemus van Karl Jenkins (de muziek die vooral bekend werd door de film Avatar) wordt bijvoorbeeld in een mooi nieuw jasje gegoten.

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag bij dit gezamenlijk concert aanwezig wilt zijn. Kaarten kosten slechts € 5,00 en zijn verkrijgbaar aan de zaal van de Muze op de dag van het concert. Het programma zal om 14.00 uur starten en zal duren tot 17.00 uur.

Popkoor Bloom met leden uit de hele Bollenstreek kijkt uit naar dit concert, het zijn zo wie zo weer drukke tijden voor Bloom, er wordt nl. ook al hard gerepeteerd voor deelname aan “de Passie van Noordwijkerhout” Meer informatie vind je op www.popkoorbloom.nl.

Foto's PR