Datum: 06-10-2022 - 14:49
17
mrt
'15

27 maart uitreiking Duurzaamheidsprijs Bollenstreek 2015.

Het gonst en het zoemt achter de schermen. Wie gaat er dit jaar vandoor met de Duurzaamheidsprijs Bollenstreek 2015. Wordt het Annemieke’s Pluktuin (Hillegom) of toch het Radisson Blu Palace Hotel (Noordwijk). Of gaat Brood van Nu uit Noordwijkerhout of Basisschool Andreas (Voorhout)...

er met de eer van door? De jury heeft het zweet in de handen staan. Want de passie waarmee alle vier de bedrijven hun initiatief vertolken, maakt het moeilijk om een oordeel te vellen. Toch gaat dat gebeuren. En wel op vrijdag 27 maart in Kasteel Keukenhof te Lisse.

Duurzaamheidsplein
Er is dit jaar een interessant voorprogramma georganiseerd in samenwerking met Kasteel Keukenhof. Op het zogenaamde Duurzaamheidsplein laten (oud) deelnemers en andere ondernemers u en elkaar kennismaken met hun speciale duurzame initiatieven.

U krijgt een kijkje in de keuken van een ander en kan in een bijzonder duurzaam voertuig over een ritje door de historische omgeving maken. Het Duurzaamheidsplein is van 14.00 tot 16.00 uur. Iedereen is welkom.

Bekendmaking winnaar
Vanaf 15.30 uur start de inloop voor de prijsuitreiking. Hier wordt u welkom geheten door organiserend wethouder Adri de Roon uit Lisse. Tussen 16.00 en 17.00 uur worden de prijzen uitgereikt door jury en sponsoren. En vanaf 17.00 uur is het tijd om verder te netwerken.

Geïnteresseerd in duurzaamheid? Eens kijken welke ondernemers allemaal al een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst van de Bollenstreek. Kom dan op 27 maart naar Kasteel Keukenhof.

Meer informatie?
www.duurzaamheidsprijsbollenstreek.nl
www.facebook.com/duurzaamheidsprijsbollenstreek

Duurzaamheidsprijs