Datum: 30-05-2020 - 02:04
16
mrt
'15

Druk weekend voor Scouting Bostreno en Bronsgeest.

Terwijl de jeugdleden aan het collecteren waren voor Jantje Beton staken vele vrijwilligers de handen uit de mouwen voor de Jumble Sale. Na een dag lang slepen en sjouwen, sloten zij de dag af met de jaarlijkse barbecue. 'Heeft u wat over voor Jantje Beton?', klonk het afgelopen zaterdag...

aan veel voordeuren. Meer dan 100 jeugdleden gingen langs de huizen om te collecteren voor Jantje Beton. De actie was een succes en de Scouting dankt u dan ook hartelijk voor uw gulle gift!

De voorbereidingen voor de Jumble Sale op 27 april (Koningsdag) zijn het afgelopen weekend gestart. Dit betekent dat voor veel vrijwilligers van Scouting Bostreno-Bronsgeest het drukke seizoen is begonnen. Vanaf dit weekend is er een ruimte in het clubhuis aan de Van der Weijdenlaan ingericht voor het sorteren van alle binnengekomen spullen. Lange tafels staan gereed waaraan vrijwilligers alle spullen inspecteren: is het schoon, heel en verkoopbaar. Tot 23 april zijn de vrijwilligers elke maandag en donderdag avond hiermee bezig.

Gedurende de komende weken kunnen spullen worden gebracht bij het clubhuis of komt de Scouting bij u thuis spullen ophalen. Daarnaast mag de Scouting al enkele jaren de overgebleven spullen van de rommelmarkt van de Hervormde Gemeente Lisse verkopen. Zaterdag 14 maart is er meerdere keren van Lisse naar het clubhuis in Noordwijkerhout gereden om alle spullen te verplaatsen. Scouting Bostreno-Bronsgeest bedankt de vrijwilligers van de Hervormde Gemeente Lisse voor deze fantastische bijdrage aan de Jumble Sale.

Na al het sjouwen waren de vrijwilligers wel toe aan wat ontspanning! Meer dan 60 mensen genoten 's avonds van de goed georganiseerde barbecue. Het was een gezellige avond met lekker vlees van slagerij Klein en gezonde salades. Uiteraard werd de avond afgesloten met een groot kampvuur.

Heeft u verkoopbare spullen voor de jaarlijkse Jumble Sale? Laat het telefonisch of per e-mail weten: Fam. Wijnands 37 43 93 of Fam. Nouwen 37 79 17 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijwilligers komen het de eerstvolgende zaterdag bij u (ingepakt) ophalen. Zij nemen geen kasten, surfplanken, bedden of andere grote meubels mee. U kunt de spullen ook brengen op zaterdagen van 11:00 tot 15:00 uur of op maandag avond van 19:00 tot 21:00 uur bij het clubhuis aan de Van der Weijdenlaan 2B, achter 'Noppe' en 'De Parade' in Noordwijkerhout. De laatste inlever mogelijkheid is donderdag 23 april.

Door middel van acties als collecteren voor Jantje Beton en de Jumble Sale kan Scouting Bostreno-Bronsgeest de contributie laag houden, het clubhuis onderhouden en leuke activiteiten ondernemen tijdens zomerkamp.

Foto's PR