Datum: 09-08-2020 - 01:36
16
mrt
'15

Jozefspeld voor Aad vd Berg en Leo vd Lans.

'Niet half maar heel' was het thema van de feestelijke viering van het Jozeffeest op zondag 15 maart in de Jozefkerk. Tijdens deze viering werden er traditiegetrouw aan twee parochianen de Jozefspeld uitgereikt voor hun inzet als vrijwilliger in onze kerk. Dit jaar waren er twee heren...

die al jarenlang actief zijn in de vieringen in en rondom de Jozefkerk. Aad van den Berg kreeg de eerste speld, hij ging jaren voor in de woorden communievieringen en is lector tijdens de eucharistie viering. Ook deelt hij samen met  zijn vrouw Jeanette al vele jaren communie uit tijdens de weekendvieringen.

De tweede speld ging naar een niet echte Jozefparochiaan, hoewel hij zich daar zeker ook thuis voelt. Leo van der Lans wonend in de Victorkern, maar voorganger in de woord en communievieringen en eens in de maand in de Munnekeweij leid hij de donderdagavondviering. Leo is ook altijd bereid mee te denken over de liturgie in beide kerken. “Heel erg verdient en bedankt voor al die inzet”

In de middag was er in de Maasgaarde de 15e Jozefdrive. Na drie rondes klaverjassen werden tijdens de loterij met vele prijzen. Toen de punten geteld waren, was het Carla Robbes die als winnaar uit de bus kwam. Zij had 5760 punten en ging met de Jozefhamer en een mooie vleesbon naar huis. Het was weer een erg geslaagde dag en hierbij bedanken we iedereen voor zijn of haar inzet.

Foto's PR