Datum: 28-09-2021 - 01:09
16
mrt
'15

Thema-avond ‘Autisme begrijpen’ op het gemeentehuis.

Op dinsdag 31 maart, tijdens de Autismeweek, wordt een thema-avond georganiseerd over het onderwerp ‘Autisme begrijpen’ in de hal van het gemeentehuis, Herenweg 4 in Noordwijkerhout. De thema-avond is voor ouders, familieleden en iedereen met belangstelling voor...

het onderwerp. De toegang is gratis.

Programma

Om 19.30 uur gaat de zaal open en kan de informatiemarkt worden bezocht. Het Centrum voor Jeugd en Gezin geeft informatie over het Jeugd- en Gezinsteam en daarna wordt gastspreker Martine van Deventer geïnterviewd.

Martine is een jonge vrouw die zelf een vorm van autisme heeft. Martine vertelt over haar opvoeding, haar opleiding, haar werk en haar leven nu. Zij laat hierbij zien wat haar autisme voor haar betekent en hoe ze geleerd heeft om hier op een positieve manier mee om te gaan.

Na de pauze is er gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Informatiemarkt
Op deze avond is er een informatiemarkt waarbij verschillende organisaties met deskundigheid op het gebied van autisme aanwezig zijn, onder andere De Nederlandse Vereniging voor Autisme, MEE, het Centrum voor Jeugd en Gezin, Kwadraad en Jongerencentrum X-Out.

Organisatie

De avond wordt georganiseerd door MEE Zuid-Holland Noord en het Autismecafé Leiden in samenwerking met het Wmo Adviescentrum van de gemeente Noordwijkerhout.

Heeft u nog vragen, dan kunt u terecht bij het Wmo Adviescentrum, Via Antiqua 23, telefoon 0252 343 800 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Wmo Adviescentrum is op werkdagen geopend van 10.00 – 11.00 uur.