Datum: 14-07-2020 - 18:13
12
mrt
'15

Gratis compost ophalen op zaterdag 21 maart bij landelijke compostdag.

Inwoners van de gemeente Noordwijkerhout kunnen op zaterdag 21 maart van 9.00 tot 13.00 uur gratis 4 zakken compost ophalen bij gemeentelijke milieustraat aan de Schippersvaartweg of bij Trefcentrum Duinpan in De Zilk. Met deze actie bedanken afvalbedrijf De Meerlanden...

en gemeente Noordwijkerhout de inwoners voor hun inspanning om organisch groente-, fruit- en tuinafval (GFT) gescheiden aan te leveren. De Meerlanden verwerkt het organisch afval tot compost en inwoners krijgen hun ingezamelde afval nu dus terug in de vorm van compost!

Bovendien wil Meerlanden iedereen kennis laten maken met het product MeerCompost dat zowel voor de bodem als voor het milieu van grote waarde is. MeerCompost is perfect voor gebruik in de tuin.

De natuurlijke bodemverbeteraar stimuleert de groei van bloemen en planten op een milieuvriendelijke wijze, het reguleert de waterhuishouding en zorgt voor een natuurlijke balans in de bodem.

Gemengd met tuinaarde is MeerCompost geschikt voor alle tuinplanten. Voor het ontvangen van gratis zakken MeerCompost is het tonen van legitimatie verplicht! Wees er snel bij want OP = OP! Kijk voor meer informatie op www.compostdag.nl.