Datum: 29-02-2020 - 10:23
12
mrt
'15

Een gezellige Zonnebloem spelletjesmiddag.

Voor 45 gasten van  de Zonnebloem begon zaterdagmiddag in het Victorhuis de spelletjesmiddag met bij de koffie en thee een heerlijk gebakje. Terwijl in de keuken door de kaas en worst in hapklare stukken werden gesneden waren andere vrijwilligers in de weer om de zaal een...

feestelijk tintje te geven en een groot aantal spelletjes op de tafels uit te zetten. De gasten konden kiezen uit een scala aan spelletjes. Had je van het ene spel genoeg, dan kon je zonder zoeken aansluiten bij een andere tafel. Hoogstens zou je de vraag kunnen stellen wat ga ik nu doen? 

Het oud Hollandse spelletje sjoelbakken was ruimschoots aanwezig. Af en toe werd er fanatiek om de punten gestreden.. En het schudden van de kaarten bij het klaverjassen gebeurde zo soepel dat je kon zien met professionals te maken te hebben.

Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Voor velen was een advocaatje met slagroom de gele motor om helemaal los te gaan op de spelletjes. Na de spelletjes gingen de sjoelbakken aan de kant en werd plaats gemaakt voor het veelkleurig geklede 'Dameskoor'. Meezingers, smartlappen en meedeiners volgende elkaar op.

Tegen vijf uur werd door voorzitter Henk de Kleer het koor bedankt voor hun inbreng waarna onder applaus de dames zingend de zaal verlieten. Ook heel veel dank aan de vele vrijwilligers voor hun inzet deze middag. Een middag die mede mogelijk werd gemaakt door een groot aantal sponsoren. Een dankbaar applaus voor de gulle gevers.

Zonder uitzondering gaven de gasten aan dat het ook nu weer een feestelijke en heel gezellige middag is geweest.  

Foto's PR