Datum: 09-08-2022 - 00:04
08
mrt
'15

Reünie 6e klas 1984 Prinsenhofschool.

Op zaterdagavond 7 maart was er een reünie van de 6e klas van het jaar 1983/1984 van de Prinsenhofschool. Het was de klas van meester Aad Negenborn en bestond uit 34 kinderen. De lagere school jaren hebben ze doorgebracht in het 'houten' Prinsenhof schoolgebouw aan de Dr. Nolenslaan...

De reünie werd afgelopen zaterdag gehouden in de nieuwe Prinsenhofschool (voorheen de Jozefschool) aan de Langevelderweg. Het werd een zeer gezellige avond maar toch ook een informatieve avond, waarbij Abe Bader van NoVaTo een presentatie gaf met oude foto's van Noordwijkerhout.

Natuurlijk werden er ook heel veel oude herinneringen opgehaald, al met al een zeer geslaagde reünie. Verschillende (oud) leraren waren er ook aanwezig, meester Jules, juf Resi, meester Leo en oud bovenmeester Henk Wilson.

De 6e klas uit het jaar 1983/1984 bestond uit de volgende kinderen:
Angela Peters, Arjette Tetteroo, Bart Willemse, Cock Heemskerk, Denise van Gijlswijk, Dick  Warmerdam, Eveline Pennings, Guido Lombardo, Hanneke van den Burg, Ingrid Hogervorst, Karin van der Hoorn, Kirsten Beelen, Kitty Geerlings, Marco  Disseldorp, Marie-Louise van Roode, Mariëtte Aanhane, Mark Smit, Patricia Duivenvoorde, Peter van den Burg (1), Peter van den Burg (2), Petra van den Burg, Petra Jonkheer, Pieter van der Geest, Ruud van Paridon, Rien Aartman, Sandra van Nobelen, Sandy van der Slot, Sonja van der Meer, Tenda Hoffmans, Tonny van den Berg, Vera Alkemade, Walter van Parera, Wendy Duivenvoorden, Wout van Nobelen.

Foto's PR, foto reünie BON.