Datum: 16-02-2020 - 20:52
09
mrt
'15

CDA zet vrouwelijke middenstanders in het zonnetje.

Op 8 maart was het Internationale Vrouwendag, met als thema dit jaar economische zelfstandigheid. Een onderwerp dat voortdurend de aandacht heeft van het CDA, en daarom hebben CDA-kandidaten Jeroen Ravensbergen en Jos Beugelsdijk dan ook de lokale vrouwelijke ondernemers van...

Noordwijkerhout een hart onder de riem gestoken, en hen met bloemen in het zonnetje gezet.

Economische zelfstandigheid is zeker in tijden van economische tegenwind van groot belang. Met name voor die groepen die tegen allerlei blokkades moeten opboksen. Het is dan ook juist mooi om te zien dat vrouwelijke ondernemers het heft in eigen hand nemen en een zaak starten in Noordwijkerhout.

De middenstand en de problematiek van de lokale leegstand ligt het CDA aan het hart, en om die reden heeft het CDA in aanloop naar de Internationale Vrouwendag rozen uitgedeeld aan de lokale vrouwelijke middenstand.

Aandacht voor Poolse ondernemers in Noordwijkerhout
Aangezien de Internationale Vrouwendag voor de Poolse cultuur een belangrijke dag is, hebben twee prominente CDA’ers uit de regio een lokale Poolse en vrouwelijke ondernemer met de rozen in het zonnetje gezet.

Bij de Biedronki, de Poolse supermarkt in het centrum van Noordwijkerhout, hebben onder andere twee CDA-kandidaten een bezoek gebracht aan de eigenaresse en medewerksters. Het ging om kandidaat Statenlid Jeroen Ravensbergen (dé CDA-kandidaat namens de Duin- en Bollenstreek) en kandidaat voor het waterschap Rijnland en tevens voorzitter van de Noordwijkerhoutse CDA-fractie Jos Beugelsdijk. Zij lieten hiermee zien dat zij zich sterk maken voor de vrouwelijke ondernemers in de regio.

Internationale Vrouwendag
De Internationale Vrouwendag is ontstaan in de 20e eeuw omdat vrouwen wilden opkomen voor hun rechten, onder andere op het gebied van arbeid en kiesrecht. Jaarlijks staat 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. In 2015 is het overkoepelende thema economische zelfstandigheid.

Foto PR