Datum: 29-05-2020 - 14:53
10
mrt
'15

Noordwijkerhoutse scouts collecteren voor Jantje Beton.

Op vrijdag en zaterdag 13 en 14 maart zullen leden van de Noordwijkerhoutse scoutinggroepen Bostreno, Bronsgeest en St. Jozef/Emerentiana langs de deuren komen, om te collecteren voor het Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton. De helft van de collecte-opbrengst komt ten goede...

aan de scoutinggroepen die aan de collecte meegewerkt hebben. Met de andere helft van de opbrengst ondersteunt het nationaal Jeugd Fonds allerlei clubs binnen het jeugd- en jongerenwerk bij grote en kleine investeringen, want daar is door allerlei bezuinigingen vaak geen of niet genoeg geld voor.

Geef om het kind van nu. Geef aan “Jantje Beton”!

Jumble Sale
Daarnaast is er op maandag 27 april - Koningsdag - weer de jaarlijkse Jumble Sale van Scouting Bostreno-Bronsgeest. Wij  zijn weer op zoek naar verkoopbare spullen zoals boeken, platen, keukenspullen, kleren, speelgoed, curiosa, glas, blik, kleine meubels, knuffels, elektrische apparaten, etc.

Neem contact met ons op als u iets voor ons heeft: Fam. Wijnands 374393 of Fam. Nouwen 377917, of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..