Datum: 18-01-2022 - 17:59
08
mrt
'15

Kinderloop gedurende de SamenLoop Noordwijkerhout en Noordwijk.

De SamenLoop voor Hoop is een belevenis, speciaal voor iedereen die met kanker te maken heeft. We staan tijdens een 24 uur durende wandelestafette samen stil bij kanker én we vieren het leven. Kom kijken op 13 en 14 juni en ervaar de bijzondere en open sfeer...

van dit emotionele en onvergetelijke event.

Tijdens het SamenLoop evenement organiseren wij een aparte KinderLoop. Hierbij zijn alle kinderen tot en met 15 jaar uit Noordwijkerhout en Noordwijk van harte welkom voor een loop van 24 minuten.

Alle basisschool leerlingen kunnen zich hiervoor kunnen aanmelden (al dan niet in groepjes) voor 5 euro per kind. Dit kan op de dag zelf of natuurlijk al vooraf per email; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naast de vele bandjes, koren en dansgroepen die op de twee podia zullen optreden tijdens de SamenLoop organiseren teams ook veel andere activiteiten. Op zondagochtend is er een workshop ‘schilderen’ voor kinderen. Schildermateriaal is hiervoor beschikbaar gesteld en tegen betaling van een leuke bijdrage kunnen alle kinderen hieraan meedoen.

En op zondag 11.30 uur start dus ook de speciale KinderLoop waar alle kinderen zich voor kunnen aanmelden. Alle kinderen lopen dat 24 minuten mee (symbool voor de 24 uur die door de volwassen teams wordt gelopen).

Je aanmelden voor de Kinderloop of met een team? Meelopen als survivor?
Kijk dan op de website:
www.noordwijkerhout.samenloopvoorhoop.nl
of
www.noordwijk.samenloopvoorhoop.nl
.

Deze Samenloop voor Hoop zal georganiseerd worden op 13 en 14 juni 2015 op het terrein van SJC aan de Lageweg in Noordwijk. 24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling. Het staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarmee halen ze geld op voor KWF kankerbestrijding.