Datum: 06-12-2021 - 01:15
06
mrt
'15

Noordwijkerhoutse ondernemers organiseren workshop 'Doelgericht communiceren' voor Make-A-Wish.

LightHouse Communication organiseert in samenwerking met Landgoed Tespelduyn op 27 maart a.s. de workshop ‘Doelgericht communiceren’. De gehele opbrengst van deze workshop is bestemd voor Make-A-Wish Nederland. Karin Wiebenga van LightHouse Communication...

geeft deze workshop. “Mensen hebben een voorkeur in communiceren maar weten vaak niet wat die voorkeur is en hoe ze dat bij anderen kunnen herkennen. Daardoor kan je het gevoel krijgen niet begrepen te worden of juist een ontzettende klik met iemand hebben alsof je elkaar al heel lang kent. Hoe je dit kunt herkennen en hiermee om kunt gaan, leg ik uit tijdens de workshop. De workshop geeft ook inzicht in de manier waarop je communiceert.”  

De Noordwijkerhoutse vertelt verder dat het een echte workshop is waarbij ze de theorie uitlegt en waar de deelnemers ter plekke mee aan de slag kunnen. Uiteraard zijn er ook handvatten en uitleg om mee naar huis te nemen. “Het mooie is dat deelnemers niet alleen leren doelgericht te communiceren maar daarbij ook nog eens een heel goed doel ondersteunen.”

Wiebenga heeft de samenwerking gezocht met Peter Duivenvoorde van Landgoed Tespelduyn. “We zijn beiden lid van het Make-A-Wish Bizz ontbijt en dragen dit goede doel een warm hart toe”, aldus Duivenvoorde. “Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten horen we over de wensvervullingen die de stichting organiseert. Daaruit ontstond het idee om naast ons lidmaatschap iets extra’s te doen, zodat er nog meer liefste wensen vervuld kunnen worden.”

De workshop vindt plaats op 27 maart van 09:30 uur – 12:30 uur op Landgoed Tespelduyn. De kosten (inclusief lesmateriaal) bedragen € 145 (exclusief B.T.W.) per persoon en de volledige opbrengst gaat naar Make-A-Wish Nederland. Meer informatie of aanmelden kan via www.lighthousecommunication.nl

Geïnteresseerden kunnen via de Facebook pagina’s van Tespelduyn en Make-A-Wish regio Duin- en Bollenstreek meedoen aan de ‘deel en win’ actie waarbij gratis deelname aan de workshop te winnen is.