Datum: 28-02-2020 - 02:43
04
mrt
'15

Fancy Fair/rommelmarkt in de Scoutingruimte van de Maasgaarde.

Op 15 maart van 11.00 tot 15.00 uur is er een leuke en gezellige markt in de scouting ruimte van de Maasgaarde. De opbrengst is bestemd voor onderwijs van jongeren in Oyugis in Kenia in het kader van de Vastenaktie 2015 van de parochie Sint Maarten georganiseerd door...

de kernen St. Jozef en de St. Victor. Ook vorig jaar heeft de parochie Sint Maarten Oyugis via de Vastenaktie geholpen, toen is er geld voor dakplaten, matrassen en dekens en voedselhulp ingezameld. In Oyugis draait een project dat door Nederlandse paters is gestart om AIDS slachtoffers te helpen, het Oyugis Integrated Project.

Daarbij is een van de grote doelstellingen om jonge wezen een kans op een toekomst te geven. Dit jaar is het streven van Sint Maarten (7 kerken) om € 21.500 in te zamelen om daarmee voor 50 jongeren een middelbare schoolopleiding mogelijk te maken. Het gaat om een opleiding van 4 jaar.

Het geld wordt door de projectleiding beheerd en er wordt op toegezien dat de jongeren hun school afronden. Het is altijd gezellig om wat te neuzen op een 2e hands markt om mooie koopjes te kunnen scoren en als de opbrengst dan ook nog voor zo'n goed doel is snijdt het mes aan twee kanten!

Buiten de aangeboden spullen is er ook koffie, thee en heerlijke huisgebakken koek. Er is een loterij en een grabbelton voor de kleintjes. De jeugd kan een potje sjoelen en u kunt ook nog spullen uit Kenia kopen en verder wijn en kaarsen en mooie bloemen.

U bent van harte uitgenodigd in de ruimte van de scouting beneden bij de Maasgaarde, ingang via Dr. Poelslaan of via de Maasgaarde bij Sint Jozefkerk in Noordwijkerhout. Uw steun aan de jongeren in Oyugis doet er toe!

Heeft u nog iets op te ruimen voor het goede doel dat geschikt is voor de verkoop?  (geen grote meubels) Bel 0252-341063 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt het op 14 maart naar de Maasgaarde brengen (van 14.00-16.00 uur) of wij halen het op! Ook voor verdere informatie kunt u terecht bij bovenstaande adressen.