Datum: 08-08-2020 - 10:24
03
mrt
'15

Leer hardlopen met NSL.

Elk jaar biedt NSL startende hardlopers een beginnerscursus hardlopen in de mooiste achtertuin van de bollenstreek. Vanaf zondag 29 maart as om 09.30 uur zijn beginners en herstarters van harte welkom bij het parkeerterrein aan de Duindamse Slag te Noordwijk. De beginnerscursus...

duurt in totaal 8 weken en er wordt 2 x per week op zondagochtend 09.30 uur en donderdagavond om 19.00 uur gegeven. De 75-minuut-durende training gaat dwars door het bos, duin en strand. De trainingen zijn gevarieerd en voorzien van goede begeleiding, adviezen, een gedegen warming up, cooling down en een gezellige informele sfeer!

Kosten: energie en doorzettingsvermogen gedurende 8 weken voor €40,-. Baten: Na de 8 weken loopt men met gemak 2 kilometer en zijn de basisbeginselen van het hardlopen eigen gemaakt!

Iedereen is van harte welkom maar aanmelden vooraf is nodig! Wil jij ontspannen moe worden in de buitenlucht? Stuur dan een mailtje naar onze trainers Peter of Willy via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Meer informatie kunt u vinden op www.av-nsl.nl of via Annemiek Verheijden via 06 46 147 185.