Datum: 15-08-2020 - 12:31
03
mrt
'15

Scouting start met voorbereidingen Jumble Sale

Carnaval is voorbij dus het is tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak! Al uw overbodige spullen kunt u dan gelijk doneren aan scouting Bostreno-Bronsgeest. De net gefuseerde groep is namelijk op zoek naar verkoopbare spullen voor hun snuffel- en attractiemarkt. De voorbereidingen...

beginnen weer op tijd! Zo een acht weken voor Koningsdag zit de eerste vergadering er alweer op. Maar nog belangrijker de rijderslijst is gemaakt... Ik hoor u denken: rijderslijst? Ja u leest het goed! Elke zaterdagochtend vanaf 10:00 uur staan er vrijwilligers klaar om de spullen bij u thuis op te halen.

Dus heeft u nog wat spullen in de kast/zolder/schuur of in de garage staan? Neemt u dan gerust contact op met de familie Nouwen 377917 of de familie Wijnands 374393. Ook kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vanaf 14 maart kunt u het ook langs brengen, op zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur aan de v/d Weijdenlaan 2b.