Datum: 26-11-2022 - 21:30
01
mrt
'15

VVSB en OJC Rosmalen delen opnieuw de punten in een zeer matig duel. (update foto's)

Na het gelijkspel eerder dit seizoen in Noordwijkerhout (2-2) hebben OJC Rosmalen en VVSB in Rosmalen opnieuw de punten gedeeld. In een weinig verhullende wedstrijd konden beide ploegen het net niet laten bollen. VVSB dat het zonder de geschorste Bas Ruigrok moest doen, kon maar weinig...

potten breken in Rosmalen. De thuisploeg beperkte zich bijna alleen maar tot verdedigen waardoor de wedstrijd geen hoogstaand niveau kende. De harde wind schuin over het veld zal ook een mede oorzaak hiervan zijn geweest.

De kleine kansen die er wel waren, werden echter goed gekeerd door beide doelmannen. De tweede helft werd naar mate de tijd vorderde geleidelijk beter. OJC Rosmalen-spits Wesley Meeuwsen had in één van de spaarzame uitvallen de kans op de 1-0, maar zijn schot belandde op de paal.

In het laatste kwartier van de wedstrijd werd de druk op het doel van OJC Rosmalen opgevoerd. Frans van Niel had hierin de grootste mogelijkheid, maar zijn schot met zijn linkerbeen spatte uiteen op de lat. In de absolute slotfase kreeg aanvoerder Vladimir Jozic nog de kans om er met de drie punten vandoor te gaan, maar zijn schot werd opnieuw gekeerd door Bart Tinus.

OJC Rosmalen - VVSB 0-0.
VVSB: Van der Meer, P. van der Slot, Zwart, Kraaijvanger, Vijlbrief, Jozic, Tichem (74' De Rijk), Van Niel, Parami (60' Van Laere), Serbony (46' S. van der Slot), Tavilla.

Tekst: Stefan van den Burg

Van Leeuwen des duivels over spel van ‘arrogant’ VVSB.
"Dit is een schande, VVSB-onwaardig”, tierde coach Wilfred van Leeuwen na de doelpuntloze remise van zijn ploeg bij OJC Rosmalen. "Ik heb altijd gezegd dat we op alle vlakken honderd procent moeten zijn, anders komen we tekort. We legden vandaag een slechte instelling op de mat en schoten in mentaal opzicht flink tekort.” Voor meer door trainer Van Leeuwen klik hier.

Bron Voetbal in de Bollenstreek.