Datum: 16-07-2020 - 18:53
28
feb
'15

Victorschool wint Northa schoolhandbalbokaal.

Donderdag is er in de Schelft weer gestreden om de Northa schoolhandbalbokaal! Het was een sportieve en gezellige dag waarin verschillende categorieën is gespeeld. Diverse teams van de Noordwijkerhoutse scholen hebben in hun poule eerste wedstrijden gespeeld en na afloop werden...

er shoot outs genomen. Dit was voor het eerst dat we dat hebben gedaan en het was een succes. Zo hebben alle kinderen op doel kunnen gooien. Ook zagen we dat teams die het moeilijker hadden in de wedstrijden het juist weer beter deden in de shoot outs.

In alle poules waren er prijzen te winnen en aan het eind van de dag is de St. Victorschool met de wisselbokaal naar huis gegaan! Mocht je na deze dag enthousiast zijn over handbal kom dan gerust een aantal keer mee trainen! Mede dank zij de kinderen, ouders/begeleiders, de scholen, de schelf en de vrijwilligers is het een geslaagde dag geworden.

Voor de complete uitslag en trainingstijden verwijzen we naar onze website www.northa.nl.

Foto's PR Foto 1 met de winnaars van St. Victorschool en we hebben nog wat foto's van winnende teams gespot op de sociale media.