Datum: 16-05-2022 - 21:29
27
feb
'15

Verjonging in het CDA bestuur.

Het bestuur van het CDA Noordwijkerhout/De Zilk beschikt sinds de ledenvergadering van 23 februari over twee nieuwe bestuursleden. Lisette Beugelsdijk (30) en Marian de Klerk (42) werden met algemene stemmen benoemd tot het bestuur. Zij zullen zich sterk maken voor de jongere...

generatie Noordwijkerhouters en Zilkers.

Lisette en Marian vormen samen met voorzitter Frank Helsloot, penningmeester Ted Hulsbosch en Martien Weijers sinds deze week het nieuwe bestuur van de lokale CDA afdeling. De twee nieuwe leden kijken erg uit naar een interessante bestuursperiode. Zij zetten in op een beleid van vernieuwing en verjonging.

Met de benoeming van de twee bestuursleden wil het CDA laten zien dat het zich sterk maakt voor de middengeneratie en de jeugd in Noordwijkerhout en de Zilk. Door hun aanwezigheid kunnen zij nu actiever opereren en de leden en inwoners beter bedienen.

Beide dames zijn al langer actief lid van het CDA, en zijn ook betrokken bij de organisaties van de succesvolle politieke cafés in Noordwijkerhout. Hun enthousiasme en organisatievermogen zal een zeer waardevolle bijdrage leveren aan de vereniging.

Foto PR: Lisette Beugelsdijk en Marian de Klerk