Datum: 01-07-2022 - 01:31
25
feb
'15

'Dansen met de bovenbuurman' hilarische komedie bij ODI.

Toneelvereniging ODI zal eind maart optreden met de eigentijdse komedie ‘Dansen met de bovenbuurman’. Het stuk zit vol hilarische momenten dus er kan weer volop gelachen worden. De balletschool van Peter Kaiser is niet meer zo populair als voorheen. Met zijn laatste klasje...

volwassen dames oefent hij hard voor een grote culturele wedstrijd. Helaas krijgen de dames weinig tijd om zich goed op het dansen te focussen. Er wordt namelijk een fitnessschool boven de balletschool geopend en Bert, de nieuwe, gespierde bovenbuurman, maakt nogal wat gevoelens bij iedereen los.

Wanneer Bert ook besluit om mee te doen aan de culturele wedstrijd worden er onderling nogal wat weddenschappen afgesloten. Door alle commotie, bruiloften en geheime liefdes wordt er meer gesjanst, dan gedanst. Krijgt Peter het voor elkaar om zijn klasje in het gareel te houden of gaat iedereen dansen met de bovenbuurman?

Kaartjes winnen.
Via de facebookpagina van ODI zijn vrijkaarten te winnen. Bezoek deze pagina voor meer informatie: www.facebook.com/toneelverenigingodi.

Kaarten en opvoerdata.
Deze komedie is te zijn op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart in De Schelft in Noordwijkerhout en op zaterdag 28 maart in Trefcentrum De Duinpan in De Zilk. De zaal gaat steeds om 19:30 uur open en om 20:00 uur start de voorstelling.

Kaarten zijn nu al voor slechts 8 euro te reserveren via www.toneelverenigingodi.nl en ook te koop bij Wagenaar&van Halem en de VVV in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom. Ook is er een (gratis) seniorenvoorstelling op zaterdagmiddag 21 maart in De Schelft. Hier zijn geen kaarten voor nodig en deze voorstelling start om 14:00 uur.

Masterclass toneelspelen.
Vanaf 31 maart is er bij ODI een masterclass toneelspelen en er zijn nog 6 plaatsen beschikbaar. Meer info via www.toneelverenigingodi.nl.

Foto PR