Datum: 16-02-2020 - 19:50
24
feb
'15

Scouts vieren Baden-Powelldag met zwemmen en pannenkoeken.

Zwemmen, glijden, spelen en ravotten in het zwembad om vervolgens bij te komen met een hele stapel lekkere pannenkoeken. Zo vierde de scouts van Bostreno-Bronsgeest de verjaardag van de oprichter van Scouting. 22 Februari vieren scouts uit de hele wereld de verjaardag van de...

oprichter van scouting: Baden-Powell. Zo ook de meer dan 100 leden van Scouting Bostreno-Bronsgeest. Afgelopen zaterdag om 14:00 uur vertrokken ze naar zwembad de Wasbeek in Sassenheim om daar 2 uur lang te spetteren. Alle jeugdleden waren te vinden in het water, van de jonge Bevers onder begeleiding van hun eigen ouders tot en met de Explorers (16+).

Toen de leden terugkeerden op het clubhuis aan de Van der Weijdelaan hadden vrijwilligers van de groep al een hele grote stapel pannenkoeken gebakken. De kids konden gelijk aanschuiven en genieten van de heerlijke pannenkoeken met stroop of suiker.

Na een half uur waren alle pannenkoeken opgepeuzeld en gingen de kinderen na een leuke middag weer naar huis. Vanaf nu gaan de vrijwilligers zich richten op de Jumble Sale met Koningsdag maar ook het fusieweekend en de zomerkamp-organisatie gaan weer van start. Er staat dus weer een druk en leuk voorjaar voor de deur waar u later zeker meer van hoort.

Foto's pr.