Datum: 01-07-2022 - 01:23
17
feb
'15

Hilarische komedie bij ODI.

In maart speelt ODI maar liefst vier keer de hilarische en eigentijdse komedie 'Dansen met de bovenbuurman' van Ton Davids. De regie is wederom in handen van Peter van den Berg met assistentie van Mandy Wolvers. Deze eigentijdse komedie speelt zich af in de balletschool van Peter Kaiser...

Peter is een zeer gedreven balletleraar. Hij heeft er veel voor over om als balletleraar in zijn klasje geloofwaardig over te komen! De dames Joske, Hester, Manon en Ans, die dit klasje vullen, hebben ieder hun eigen bagage. Joske is lesbisch en op zoek naar een zaaddonor. Manon is biseksueel geworden.

Ans, die er van houdt om te verleiden, sluit met de dames de weddenschap af om Peter voor zich te winnen. Boven de balletschool is een fitnesscentrum geopend. De eigenaar van dit fitnesscentrum is Bert Buiskool. Hij wil graag de ruimte van de balletschool gebruiken en sluit een weddenschap met Peter af.

Door nauwe samenwerking met Peter komen er bij Bert verborgen gevoelens naar boven. En dan werkt er ook nog een schoonmaakster, mevrouw Krijnse, een vrouw met veel kwaliteiten….

Kaartjes winnen.
Via de facebookpagina van ODI zijn vrijkaarten te winnen. Bezoek deze pagina voor meer informatie: www.facebook.com/toneelverenigingodi.

Kaarten en opvoerdata.
Deze komedie is te zijn op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart in De Schelft in Noordwijkerhout en op zaterdag 28 maart in Trefcentrum De Duinpan in De Zilk. De zaal gaat steeds om 19:30 uur open en om 20:00 uur start de voorstelling.

Kaarten zijn nu al voor slechts 8 euro te reserveren via www.toneelverenigingodi.nl en ook te koop bij Wagenaar&van Halem en de VVV in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom. Ook is er een (gratis) seniorenvoorstelling op zaterdagmiddag 21 maart in De Schelft. Hier zijn geen kaarten voor nodig en deze voorstelling start om 14:00 uur.

Masterclass toneelspelen.
Vanaf 31 maart is er bij ODI een masterclass toneelspelen en er zijn nog 6 plaatsen beschikbaar. Meer info via www.toneelverenigingodi.nl.

Foto PR