Datum: 18-11-2019 - 19:36
12
feb
'15

Zondag 8 maart Halfvasten-wandeling, de leukste wandeling in de vastentijd!

Het carnaval moet nog wel van start gaan maar toch is er ook al iets georganiseerd om het carnaval goed en sportief af te gaan sluiten. De gemeente Noordwijkerhout stimuleert een gezonde en actieve leefstijl onder inwoners. De Sport- en Beweegcoaches helpen daarbij...

Samen zorgen zij voor een beweegaanbod tijdens en na schooltijd, bij de sportvereniging, in de woonomgeving of in de zorginstelling. De beweegcoaches van 'Noordwijkerhout in Beweging' hebben de carnavalsverenigingen in Noordwijkerhout benaderd of zij op een ludieke wijze 'bewegen' op de agenda wil zetten.

Carnavalsvereniging de Keiebijters reageerde hier enthousiast op en gaat de samenwerking met onder andere de Beweegcoaches aan. Het resultaat is een Halfvasten-wandeling, een wandeling in de periode tussen carnaval en Pasen.

De route is uitgezet in samenwerking met de wandeltak AV-NSL. Er zijn 2 afstanden: één korte voor recreanten en een langere voor gevorderden. Naast de wandeling worden er een aantal leuke activiteiten georganiseerd. Allereerst zorgen de dansmariekes van de Keiebijters er voor dat uw spieren goed opgewarmd worden, zodat u lekker losjes de wandeling kan beginnen.

Halverwege de wandeling is er gelegenheid om in het theehuis van de Dierenhoeve even bij te komen met een versnapering. Tevens wordt u uitgenodigd om in de theaterzaal van de Schelft fijne stabiliteitsoefeningen te doen, die goed zijn voor uw buik- en rugspieren, georganiseerd door Optisport Health Club.

Tijdens de route wordt u verrast door de carnavalsvereniging, met een polonaise en een optreden van de Keietoeters. Na afloop is er een gezellig samenzijn in de verenigingsruimte van de Keiebijters.

Bent u als vereniging/sportaanbieder ook enthousiast geworden en wilt u tijdens de route een sport-clinic doen, neem contact op met de Beweegcoaches.

De tocht is op zondag 8 maart en dit is bijna op de helft tussen carnaval en Pasen en de start is om 11.11 uur. Gezellig meewandelen en samenzijn is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. U komt toch ook!

Carnavals Halfvasten-wandeling:
10:45 uur Welkom voor een heerlijk kopje koffie in de verenigingsruimte van de Keiebijters op de Anemoonweg (Cat-gebouw op het Bavo-terrein).

11:11 uur Start Halfvasten-wandeling met een gezamenlijke warming up door de Dansmariekes. Na afloop Skihut afterparty met soep en broodjes, hierbij zijn ook alle toeschouwers welkom!

 

Met sportieve groet,

Beweegcoaches Noordwijkerhout in Beweging
Andreas Niessl en Loes van Duijvenvoorde
06-13046198
www.noordwijkerhoutinbeweging.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.facebook.nl/noordwijkerhoutinbeweging

Av-NSL
Ria van Eeden
Trainer en Coördinator Sportief wandelen
0252-377119
www.av-nsl.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Av.Nsl
Optisport Health Club
Tel: 0252-376241
www.optisporthealthclub.nl/noordwijkerhout
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carnavalsvereniging de Keiebijters
www.keiebijters.com
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.