Datum: 30-03-2023 - 17:32
13
feb
'15

Erelidmaatschap Kaninefaaten voor Willem Geerlings. (40 foto's seniorenmiddag)

In een uitverkochte Schelft was er tijdens de seniorenmiddag een grote verrassing voor één persoon in de zaal. Voorzitter der Kaninefaaten Frits Warmerdam vroeg lid van de Raad van Elf Willem Geerlings om op het podium te komen. De voorzitter richtte zich in het bijzonder tot Willem:...

Willem Geerlings is al vanaf 1984 lid van CV De Kaninefaaten en dus nu 31 jaar, maar hij neemt na dit seizoen afscheid als lid van de vereniging. Hij is begonnen in de optochtcommissie en werd al snel lid van onze sponsorcommissie waar hij nog steeds zitting in heeft en waar hij één van de kartrekkers is. Tevens is Willem jarenlang voorzitter geweest van onze boerenkoolcommissie.

Willem is door omstandigheden nooit Prins der Kaninefaaten geweest, maar werd wel in het jaar 2009 gekozen tot Boer Wulst van Keetje tot Jaap van Ruige Hoek tot Bouwlust, Jachtopziener der Kaninefaaten samen met zijn bruid Bejaat van Kockenhout tot Hofleverancier der jeugdprinsessen (Beata Kocken).

Willem bezorgt namens de verenging al jaren een attentie bij onze zieke medemens om hen een steuntje in de rug te geven. Tot slot is Willem ook al jaren lid van de seniorencommissie die verantwoordelijk is voor de organisatie van de seniorenmiddag.

Daarom willen wij, op 'zijn middag' ten overstaan van al die bekenden, Willem benoemen tot erelid van CV de Kaninefaaten voor al die zaken zoals hierboven beschreven. Prins gaat Willem niet meer worden, vandaar dat de gehele Carnavalsvereniging De Kaninefaaten vond dat Willem de op één na hoogste titel binnen onze vereniging, het erelidmaatschap, ten zeerste verdiende. Waarvan acte!

Tijdens deze gezellige seniorenmiddag werden ook de moeder van Prins Valentijn (zij was voor deze middag zijn Prinses), dominee van der Weide en Jacco Duivenvoorde (lid van de Koetillers) onderscheiden als dank voor hun verdiensten aan het Rijk der Kaninefaaten.

Foto's BON