Datum: 02-06-2020 - 23:06
11
feb
'15

Komen en gaan van aanstaande bruidsparen bij open trouwdag Landgoed Tespelduyn.

Zondag 8 februari vond op Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout een open dag plaats voor aanstaande bruidsparen. Alle ruimtes van de officiële trouwlocatie zagen er mede door de bijdrage van Greenhouse en Topday uiteraard op hun trouwbest uit. Op deze prachtige dag...

was het een komen en gaan van aanstaande bruidsparen uit de regio en ook van ver daarbuiten.

“De landelijke trend is dat steeds meer huwelijksvoltrekkingen buiten het traditionele gemeentehuis plaatsvinden en trouwen op locatie neemt dan ook een grote vlucht. Op ons landgoed hebben wij veel ervaring opgebouwd en zijn wij gespecialiseerd in het van A tot Z verzorgen van huwelijken.

Vele bruidsparen kiezen er dan ook voor om de huwelijksceremonie in onze sprookjesachtige Trouwtuin of Trouwzaal plaats te laten vinden.

De Gemeente Noordwijkerhout heeft goed ingespeeld op de trend dat bruidsparen op locatie willen trouwen door de gemeentelijke tarieven voor het trouwen op Landgoed Tespelduyn aanzienlijk te verlagen; trouwen op locatie is nu voor veel meer bruidsparen financieel haalbaar geworden”, aldus Jelle Vleugel van Landgoed Tespelduyn.

“De bruidsparen tonen zich erg enthousiast over zowel onze daadwerkelijke persoonlijke aandacht als over het feit dat wij een complete en geheel verzorgde huwelijksdag op maat kunnen verzorgen” stelt Vleugel.

“Het is dan ook fantastisch om mee te maken dat wij reeds maandag een definitieve boekingsbevestiging ontvingen van een bruidspaar dat 1 dag daarvoor voor de eerste keer een bezoek bracht aan Tespelduyn!”

Uiteraard zijn aanstaande bruidsparen altijd welkom om zich te komen oriënteren. Zij kunnen zich eventueel vooraf oriënteren op www.tespelduyn.nl.

Foto's PR