Datum: 25-02-2021 - 02:51
10
feb
'15

Sportklas Leeuwenhorst maakt kennis met golf op Tespelduyn.

Vandaag mocht Golfschool Tespelduyn weer een zeer enthousiaste Sportklas van Teylingen College Leeuwenhorst ontvangen op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. Na het succes van 2014 wordt dit jaar een vervolg gegeven aan de kennismaking met golf. De eerste groep maakte...

vandaag kennis met de golfsport en volgende week wordt hier een vervolg aan gegeven. Over twee weken komt de andere helft van de klas om ditzelfde programma te volgen.

 

Een mooie duurzame samenwerking tussen Leeuwenhorst en Tespelduyn, waarbij het geweldig is te zien hoe enthousiast en gretig de groep is.

In de Sportklas op Leeuwenhorst krijg je meer sport dan in de gewone brugklas en ga je ook anders om met sport. Er wordt aandacht besteed aan sporten die normaal niet aan bod komen en uiteraard levert Tespelduyn hieraan een bijdrage.

 

Ook klassen van basisscholen uit de regio brengen dit voorjaar weer een bezoek aan Landgoed & Golfbaan Tespelduyn om gratis kennis te maken met de sport, dit in navolging van liefst 450 basisschoolleerlingen die in 2014 een gratis golfles kregen op Tespelduyn.

 

Voor de jeugd zijn er binnenkort weer diverse lesprogramma’s te volgen waarbij op een laagdrempelige en gezellige wijze kennis gemaakt kan worden met golf op Tespelduyn. Meer informatie op www.tespelduyn.nl.

Foto PR