Datum: 13-08-2022 - 01:35
11
feb
'15

Wil jij ook zo’n nieuwe trommel?

Met dank aan diverse fondsen heeft muziekvereniging St. Jeanne d’Arc een groot aantal nieuwe instrumenten kunnen aanschaffen. Muziekinstrumenten die uiteraard essentieel zijn voor een muziekvereniging, maar die tegelijkertijd ook erg duur zijn. Met behulp van verschillende fondsen...

is de vereniging er in geslaagd om flink te investeren, zodat de vereniging ook de komende jaren in staat is om de gemeenschap te verblijden met haar muzikale klanken.

Met behulp van Fonds1818, de J.C. Ruigrok Stichting en het Prins Bernard Cultuurfonds heeft de vereniging 3 trombones, 3 baritons, 3 trompetten, 2 tenorsaxen, 1 baritonsax en 4 trommels aan kunnen schaffen. En daarmee zijn een groot aantal leerlingen en leden gelukkig gemaakt.

Lijkt het jou ook leuk om een instrument te bespelen, vraag dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet speel jij binnenkort ook op zo’n prachtige trommel of een ander instrument.