Datum: 14-08-2020 - 03:27
07
feb
'15

Met 5 DJ's is 'Het Feest van Harry' klaar voor het komende carnaval!

Tijdens het carnaval zal het café weer tijdelijk vergroot worden met een grote tent op het terras. Nieuw dit jaar is dat we zelfs onze 'Buren' van TO ME@T erbij betrekken. Meer ruimte, meer garderobe, meer toiletten! Wat wil je nog meer? Met maar liefst 5 Dj's gaat het Feest van Harry...

er een mooi feest van maken op de steeg. Zowel de winnaar van de dj Contest: Bertus Blender, upcomming dj Joey, als de vertrouwde heren Jim, Danny en Petit zullen te vinden zijn achter de draaitafels van Harry. Hiermee hebben we de absolute top dj's van de regio in huis!

Zaterdag komt de optocht voorbij en zondag vieren we ouderwets Hollands feest! Maandag vanaf 12.00 uur Roze Maandag, wat ook al een traditie aan het worden is. Deze middag zal naadloos overlopen in de avond.

Op deze avond, zal de Koning van de apres ski, Rob Ronalds zal zijn zangkunsten ten gehore brengen. Deze feestzanger is een graag geziene gast op elke feestlocatie in zowel binnen- als buitenland.

Op dinsdag komen onze vrienden van Barry Badpak een optreden verzorgen, de feestmakers uit Leiden. Rond de klok van 20.00 uur houden zij de boel lekker aan de gang tijdens de laatste loodjes van Carnaval 2015.

Zoals je van ons gewend bent, is de entree altijd gratis in het Feest van Harry. Elke dag is er wel wat te beleven in the place to be deze Carnaval!

Tijdens het carnaval zal de horeca Noordwijkerhout met met leeftijdsbandjes werken. Iedereen tussen de 18 en 25 jaar krijgt een polsbandje uitgereikt zodat duidelijk is dat zij ouder zijn dan 18 en dus alcohol mogen drinken en kopen.

Alle polsbandjes zijn voorzien van een unieke veiligheidssluiting die zonder beschadiging niet geopend kan worden, dus de polsbandjes zijn niet overdraagbaar.

De medewerkers van Het Feest van Harry wensen alle Kokkerhouters een leuke en gezellige carnaval toe!