Datum: 17-10-2021 - 02:44
05
feb
'15

NLdoet zoekt klussen en vrijwilligers.

Op 20 en 21 maart 2015 organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet activeert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Heeft u nog een klus, maar te weinig handen om het doen? Meld uw klus aan op www.nldoet.nl...

en laat iedereen in Noordwijkerhout en De Zilk weten dat u vrijwilligers nodig heeft om deze klus te klaren. Meer informatie vindt u op www.nldoet.nl.

Vrijwilligers gezocht:
Wilt u een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 20 en 21 maart 2015 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. U maakt dan kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En reken maar dat het nog gezellig is ook!

De afgelopen editie van 2014 waren zo’n 325.000 Nederlanders actief bij ruim 8.600 klussen en activiteiten. Wij verwachten dit jaar nog meer klussen die geklaard moeten worden. Uw inzet is dus hard nodig en zeer welkom! Zoek naar een leuke klus bij u in de buurt en meld u aan, klik hier!

Op dit moment zoek men nog vrijwilligers voor:
*Klussen op de Zeeboerderij
*Heel de buurt bakt!
*Scoutingplein opknappen
*Regenboogschooltuindag