Datum: 02-06-2020 - 23:00
04
feb
'15

Open dag voor trouwlustigen op Landgoed Tespelduyn.

Zondag 8 februari vindt op Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout van 11:00 uur tot 17:00 uur een open dag plaats voor aanstaande bruidsparen. Alle ruimtes van de officiële trouwlocatie zien er dan op hun trouwbest uit, zoals de versierde Trouwzaal, de Trouwtuin, de prachtige...

besloten dinerruimtes en ’t Koetshuys & Landhuys waar een intieme receptie of spetterend feest kan worden gegeven.  De open dag geeft bruidsparen dat speciale gevoel: Hier willen wij trouwen!

“Op een dag waarbij je bruidsparen het gevoel wilt geven dat ze aan het goede adres zijn voor de mooiste dag van hun leven,  moet je laten zien dat je alles in huis hebt voor een complete huwelijksdag op maat”, stelt gastheer Jelle Vleugel.

“Wij nemen voor deze dag dan ook geen feesten en partijen aan zodat wij alle ruimtes in vol ornaat kunnen laten zien. Alle ruimtes zijn feestelijk ingericht en het unieke wat Landgoed Tespelduyn te bieden heeft wordt ook zeker getoond: een sprookjesachtige huwelijksceremonie in de Trouwtuin! ”

Om de bruidsparen een volledig beeld te geven pakt Tespelduyn uit door ook partners in te schakelen die een bijdrage kunnen leveren aan een geweldige trouwdag.

Zo wordt de decoratie verzorgd door Greenhouse & Topday, kan men ringen bekijken van Alexander Juweliers en is Yor-Vision aanwezig als videograaf met beelden van bruiloften die eerder op Tespelduyn hebben plaatsgevonden.

Op het gebied van bruidstaarten kan men zich wenden tot Bakker Van Eeden en Patisserie Vermeer. Er is zelfs een trouwambtenaar van de Gemeente Noordwijkerhout aanwezig die alle informatie kan geven over de huwelijksvoltrekking op Tespelduyn.

“De persoonlijke aanpak van Landgoed Tespelduyn wordt enorm gewaardeerd” aldus directeur Peter Duivenvoorde. “Uit feedback van eerdere open dagen blijkt dat de bezoekers zich op Landgoed Tespelduyn oprecht welkom voelen en het erg waarderen dat wij de open dag er niet zo maar even bij doen.

De daadwerkelijke persoonlijke aandacht zit in onze genen en onderscheidt het familiebedrijf Landgoed Tespelduyn van andere locaties”.

De toegenomen populariteit van trouwen op locatie is ook bij de Gemeente Noordwijkerhout niet onopgemerkt gebleven. “De Gemeente gaat mee met de trend dat bruidsparen op locatie willen trouwen.

Fantastisch nieuws is dan ook dat de gemeentelijke tarieven voor het trouwen op Landgoed Tespelduyn aanzienlijk zijn verlaagd; trouwen op locatie is nu voor veel meer bruidsparen financieel haalbaar geworden”.

Bruidsparen kunnen op afspraak of geheel vrijblijvend langskomen. Geniet van de gastvrijheid, heerlijke amuse en toost met een glas Prosecco op de volgende stap van de route naar de trouwdatum; u heeft uw trouwlocatie gevonden!

Team Tespelduyn staat zondag 8 februari voor u klaar om de mooiste dag van uw leven werkelijkheid te laten worden, de toegang is uiteraard gratis!

Landgoed Tespelduyn, Tespellaan 53, 2211 VT Noordwijkerhout, 0252-241333, www.tespelduyn.nl.