Datum: 14-08-2020 - 04:52
02
feb
'15

Carnavalsmis bij de Duinknijnen.

Zodra in november het nieuwe Prinsenpaar der Duinknijnen bekend is geworden draaien alle commissies op volle toeren om het Zilkse carnavalsfeest weer in goede banen te leiden. In ons geval is dat de commissie die de carnavalsviering voorbereid. Als goede gewoonte beginnen de Duinknijnen...

het weekend vóór het grote carnaval met een carnavalsmis, deze is op zondag 8 februari om 11.00 uur in onze kerk H.Hart van Jezus. Voor de 21e keer zal de carnavalsmis alweer zijn en voor menigeen dan ook niet meer weg te denken.

We hebben samen met Prins Holiday en Prinses Sunshine de viering voorbereid en zij hebben het thema “VRIJHEID” voor de viering gekozen. Een mooi thema dat heel breed gebracht kan worden en uitstekend past bij de namen van ons Prinsenpaar.

Natuurlijk zullen ook Jeugdprins Vegas en Jeugdprinses Paris hun medewerking verlenen aan deze bijzonder feestelijke viering. Pastoor Franken zal in deze carnavalsmis voorgaan. Het carnavalsgelegenheidkoor bestaande uit dames en heren van onze vereniging zal onder leiding van Berry en Heidi v.d. Bercken de viering muzikaal opluisteren.

Er zal ook nog een instrumentaal intermezzo worden uitgevoerd door diverse muzikanten. We verwachten weer een hele mooie sfeervolle viering en nodigen U allen uit hierbij aanwezig te zijn.

Foto's PR