Datum: 02-10-2022 - 07:50
03
feb
'15

Slagwerker of trompettist? Kom erbij!

Muziek maken is leuk en zeker als je onderdeel bent van een leuk orkest. Het Vrijetijdsorkest van Muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” is op zoek naar slagwerkers en trompettisten om haar orkest mee uit te breiden. Ze repeteren op maandagmiddag. Het orkest, voornamelijk bestaande...

uit senioren bestaat uit ruim 40 muzikanten. Zij geven gedurende het jaar regelmatig concerten. Het Nieuwjaarsconcert is daarvan het jaarlijkse hoogtepunt. Maar ook de concerten in verzorgingstehuizen mogen niet onvermeld blijven. Het plezier dat het orkest de bewoners van verzorgingstehuizen brengt is fantastisch.

Maandagmiddag van 14:30 tot 16:30 uur repeteert het orkest, onder leiding van Dominic Sierat, in Verenigingsgebouw De Parade in Noordwijkerhout. Het repertoire is heel divers: herkenbare muziek om te spelen tijdens de genoemde concerten in verzorgingstehuizen, walsen om uit te voeren op het Nieuwjaarsconcert, marsen, polka’s en ga zo maar door.

Heeft u interesse om eens een kijkje te komen nemen? Of wilt u meer informatie? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar (0252) 221 623.