Datum: 17-10-2021 - 02:40
01
feb
'15

VVSB stuurt De Treffers met 4-0 naar huis. (42-foto's)

VVSB heeft de eerste thuiswedstrijd van 2015 ruim gewonnen. Tegenstander De Treffers werd met maar liefst 4-0 terug naar Groesbeek gestuurd. In de eerste helft was het Tim de Rijk die de score opende. Na de rust waren Maikey Parami, Giovialli Serbony en invaller Michael van Laere...

de andere doelpuntenmakers.

In het begin van de wedstrijd tastte beide ploegen elkaar af. Op het zwaar te bespelen grasveld in Noordwijkerhout kreeg de thuisploeg de eerste grote kans.

In de 27e minuut kwam Stefan Kraaijvanger een teenlengte te kort om de vrije trap van Vladimir Jozic binnen te tikken. Een paar minuten later was het wel raak voor VVSB. Uit een voorzet van Frans van Niel kon de mee opgekomen rechtsback Tim de Rijk de bal geheel vrijstaand binnen koppen.

De tweede helft was vele malen aantrekkelijker om naar te kijken. Tomas Tavilla had de 2-0 op de schoen na een schitterende solo, maar zijn schot miste net voldoende kracht. In de 71e minuut kon Maikey Parami de voorzet van Stefan Kraaijvanger in het doel van De Treffers schieten.

Vlak na deze 2-0, had De Treffers diverse kansen voor een aansluitingstreffer. Santiago Macedo schoot de bal op de paal en verdedigers Jordy Zwart en Tim de Rijk konden ook voorkomen dat De Treffers op het scorebord kwam.

Aan de andere kant was het wel weer direct raak. Een dwarrelende vrije trap van Vladimir Jozic kon niet goed worden verwerkt door doelman Niels Kornelis en spits Giovialli Serbony was er als de kippen bij om de rebound binnen te schieten. Direct na de 3-0 van VVSB, schoot De Treffers opnieuw op de paal.

Met opportunistisch voetbal probeerde de gasten uit Groesbeek nog iets terug te doen in deze wedstrijd, maar pech regeerde bij De Treffers.

In de 84e minuut onderschepte Serbony de terugspeelbal van Ken Leemans, omspeelde de keeper maar kon niet meer uithalen. De spits van VVSB hakte daarom de bal naar de meegelopen Michael van Laere die de bal in een leeg doel raak schoot.

Vladimir Jozic kon het feest voor VVSB nog groter maken, maar zijn harde schot werd van de lijn gehaald door Koen Maertzdorf.

VVSB - De Treffers 4-0: 29' De Rijk 1-0, 71' Parami 2-0, 77' Serbony 3-0, 84' Van Laere 4-0.

VVSB: Van der Meer, De Rijk (85' Hoek), Zwart, Kraaijvanger, Vijlbrief, Jozic, Ruigrok, Van Niel, Parami (80' Van Laere), Serbony (86' Van der Slot), Tavilla.

Tekst: Stefan van den Burg