Datum: 14-08-2020 - 04:55
01
feb
'15

Dansgarde(s) Duinknijnen vieren 33-jarig bestaan op Prinsenfeest. (86 foto's)

Zaterdagavond was het goed toeven in een lekker gevulde Trefcentrum de Duinpan in De Zilk. Daar werd het jaarlijkse Prinsenfeest gehouden van de Duinknijnen. Alleen dit jaar had het een speciaal tintje, de dansgarde vierde op deze avond dat zij 33 jaar geleden hun eerste danspasjes deden...

Er was voor deze avond een heus senioren-dansgarde-museum ingericht met foto's, krantenknipsels, video materiaal en oude kleding, wat op deze avond op veel belangstelling mocht rekenen. Op een oproep aan oud-dansmariekes en begeleiding voor een reünie, werd veel gehoor aan gegeven want het merendeel van de 96 uitnodigingen waren aanwezig.

Prins Holiday en Prinses Sunshine hadden voor het Prinsenfeest ook nog gasten uitgenodigd, van de Keiebijters waren daar Prins Stone en 'Prinsessen Jager en Jagger'. De dansgarde van de Keiebijters verzorgde net als de huidige dansgarde van de Duinknijnen voor wervelende dansshows.

Na de opening van hun eigen Residentie in Bar Madero in Noordwijkerhout brachten de Tulpkabouters met Prins Tulpie en Prinses Ferrari ook nog een bezoek aan het Zilkse Prinsenfeest. Vandaag zondagmiddag zal dit grootse weekend worden afgesloten met de welbekende Bakkiesmiddag in De Duinpan, deze middag begint om 13.30 uur en zal eindigen om 18.00 uur.

86 foto's BON