30
jan
'15

Ex-jeugdspeler VVSB Thomas Duivenvoorden(28) trainer bij 1e DOSR.

De 28-jarige Thomas Duivenvoorden uit Noordwijkerhout wordt met ingang van het seizoen 2015/2016 de nieuwe hoofdtrainer van DOSR zondag (in dezelfde zondag 3e klasse als Van Nispen). Het bestuur, spelersraad, begeleiding en TZ van DOSR hebben de afgelopen weken met diversen ...

kandidaten gesproken. Thomas Duivenvoorden kwam naar voren als een trainer die goed past bij de profielschets voor de nieuwe trainer. De in Noordwijkerhout geboren Thomas Duivenvoorden speelde in de periode van 1993 tot 2005 als jeugdspeler bij VVSB waar hij met de A1 en B1 op hoofdklasse niveau speelde.

Gehinderd door een vervelende knieblessure kwam er op 18 jarige leeftijd een einde aan zijn loopbaan als voetballer. Thomas pakte hierop direct het trainerschap op. Na een periode bij VVSB (E-pupillen, C1 en D1) vervolgende hij zijn trainersloopbaan bij Wilhelmus (C1), Alphense Boys (D1), ADO Den Haag (C1), Wilhelmus (A1 en O23) en dit seizoen VVSB A1. Thomas is in het bezit van de diploma’s TC III en TC II.

Een mooie vervolgstap in mijn trainersloopbaan reageert de enthousiaste Thomas Duivenvoorden. De ambitie van de vereniging om met de talentvolle jonge spelersgroep in de komende jaren herkenbaar voetbal te ontwikkelen spreekt mij erg aan. Daarnaast zijn de lokale derby’s en grote lokale betrokkenheid bij de club een belangrijke drijfveer om bij DOSR aan de slag te gaan.

DOSR uit Roelofarendsveen heeft een prima jeugdopleiding en ik hoop daarbij een rol te kunnen spelen in de doorstroming van de talentvolle jeugdspelers naar het eerste elftal. In het dagelijks leven woont Thomas in Noordwijkerhout en werkt als Accountmanager Bijzonder Beheer bij de Rabobank in de regio Bollenstreek. 

Bron website DOSR.