Datum: 19-04-2021 - 10:54
27
jan
'15

Elf meiden van de groep 'WhoZnext' 'Vrijwilligers van het jaar' bij TV De Boekhorst.

Op zaterdagavond 24 januari heeft de jaarlijkse vrijwilligersavond plaatsgevonden van tennisvereniging de Boekhorst. In het tenniscentrum Frylink aan de 's-Gravendamseweg waren vele vrijwilligers aanwezig. Het is een goed gebruik dat er op deze avond één...

(of meerdere) vrijwilliger(s) speciale aandacht krijgt, voor alle werkzaamheden die hij of zij het afgelopen jaar heeft uitgevoerd voor de vereniging.

Voor deze vrijwilliger(s) is reeds een aantal jaren geleden de 'Vrijwilliger van het jaar bokaal' aangeschaft. Aan de voorzitter van de Boekhorst, Rob van Nes, was het de eer om de 'Vrijwilliger van het jaar" bekend te maken.

Dit jaar werd de groep 'WhoZnext' uitverkoren tot 'Vrijwilligers van het jaar' en die waren daar bijzonder verrast maar ook zeer vereerd mee.

WhoZnext is een groep van 11 meiden die verschillende activiteiten en toernooitjes organiseren voor de jeugd. Zo organiseren ze elk jaar tijdens het Bries jeugdtoernooi, het Yellow jeugdtoernooi en de kerstvakantie een Rood/Oranje toernooi voor de mini- en driekwartspelers.

Kinderen uit de hele regio kunnen op deze dag ervaring opdoen met het spelen van wedstrijdjes. Daarbij staat plezier voorop! Meestal sluiten ze de dag dan ook af met bijvoorbeeld een leuke bingo en samen patat eten.

Daarnaast hebben ze dit jaar een survival-dag georganiseerd. Dit was een hele leuke dag! Omdat 2014 het jubileumjaar van de Boekhorst was, heeft WhoZnext een feestavond georganiseerd voor alle middelbare scholieren.

Met Sinterklaas hebben ze weer een dobbelspel gedaan, altijd gezellig! Ook organiseert WhoZnext het jeugdinvitatietoernooi.

De meiden van WhoZnext organiseren dit altijd met veel plezier. De groep zet zich graag in voor de club en zijn dan ook erg blij met de titel ‘Vrijwilligers van het jaar’. Dit geeft hen weer extra motivatie om door te gaan!

WhoZnext bestaat uit de volgende 11 meiden:
Lisette Immerzeel, Sanne Immerzeel, Niki van der Togt, Floortje van Nes, Marieke Verlaan, Carmen Mersch, Demi van den Berg, Fleur Koelewijn, Frederique Woltering, Jolien van der Geest en Demi van der Togt

Foto's PR