Datum: 29-05-2020 - 05:44
25
jan
'15

Boerenpaar on tour: Jezietons overall. (1)

Op onze vraag of het niet eens hoog tijd werd voor een spannende reportage over ‘de Overalletjes’ op Blik Op Noordwijkerhout, antwoordde de redactie van BON: ‘Tja, daar zat ik al een tijdje op te wachten…’ Wij gingen er een beetje van gniffelen, want wat kun je nou met zo’n antwoord???

Oké, het klinkt niet direct als een uitnodiging voor een diepte-interview met fotosessie. Het klinkt echter ook niet als: “Daar wil ik nou echt helemaal niks mee te maken hebben.” Ach BON, wij lossen dat samen wel op. We schrijven gewoon ons eigen stukkie en doen er wat kiekjes bij. Knippen, kopiëren, plakken en hup…ze zien ons overall!

We horen jullie denken, wie zouden dat nou zijn, die meiden van Jezietons Overall? Want dat wij meiden zijn, willen we wel aan de lezer verklappen. En we zijn allemaal even enthousiast om van de carnavalsoptocht 2015 weer een  groot succes te maken. We zochten een thema en kwamen uit bij de overalletjes.

Simpel dachten we, hoeven we eens een keer geen uren achter de naaimachine te zitten. Maar van het één kwam het ander en voor we het wisten, was er het plan dat wij ‘overall’ gezien willen worden vòòr we überhaupt achter een stelletje Koetillers het dorp doorsjouwen!

Elke opmerkzame Noordwijkerhouter heeft ons al op  verschillende plekken in het dorp kunnen aanschouwen: voor Suzannes feestshop, bij de Witte kerk, de bieb, bij Gerrit Goedhart op de stoep en ook bij de ‘workout’ van het Boerenbruidspaar in het Piet Florisdal.

Eigenlijk willen wij op 14 februari al ‘overall’ gezien zijn, zodat de optocht voor iedereen een feest van herkenning wordt. Kijken jullie allemaal mee? Ingewikkeld is het niet want: je ziet ons immers overall! Nieuwsgierig waar we nog meer uithingen? Zoek ons gerust op Facebook onder: Jezietons Overall!

Bedankt BON, voor dit podium. Wij zullen naar jullie zwaaien hoor, als we op 14 februari 2015 een mooie prijs in ontvangst nemen vanaf dat andere podium!

Enne… we nemen geen afscheid: Jezietons immers Overall!

Foto's PR.
Het boerenpaar met getuigen waren op zaterdagochtend bij een 'workout' (training) aanwezig die werd gegeven door Joke van der Heijden van Action4vitality, dit om goed voor de dag te komen bij hun huwelijk. En zo werden ze op dat moment over(v)allen door Jezietons overall.