Datum: 03-06-2020 - 21:47
25
jan
'15

Boerenpaar on tour: boerenpetitfour, boerenworst, uit eten en toen feesten. (2)

Het aanstaande boerenbruidspaar is nog maar net verloofd en gelijk zijn ze druk in de weer met de voorbereidingen voor hun bruiloft op maandagmiddag 16 februari a.s. Als eerste actiepunt mochten Boerin Snaad en Boer Koos op zaterdag 24 januari een boerenpetitfour proeven bij...

Echte Bakker Van Eeden. Zoals verwacht smaakte ze verrukkelijk! Voor de bakker het startsein om binnenkort de bruidstaart voor te gaan bereiden voor de grote dag!

Vervolgens ging het Boerenbruidspaar door naar Keurslagerij Koot in de Zeestraat om de overheerlijk worst, welke tijdens de bruiloft aan de gasten wordt geserveerd, alvast voor te proeven. Ook hier was uiteraard niets op aan te merken!

Toen weer terug naar de Steeg (onderweg nog een foto gemaakt met Suzanne van de bekende Feestshop) want ja van al dat eten krijg je honger en daar stond Erik Heemskerk van Restaurant To Meat ze op te wachten.

Eerst werd het eerste biertje getapt van het vat bier wat het boerenpaar door Het Feest van Harry geschonken had gekregen. Daarna toog men naar To Meat Bij de Buren en werd met familie en vrienden genoten van een heerlijk diner.

Toen ook deze missie was volbracht, stonden ‘s avonds vrienden en bekenden klaar voor de vrijgezellenavond in ‘Salon Van der Geest’ tijdens het Feest van Toen. Hiervoor werd het bruidspaar omgetoverd tot ware Indianen (zie foto). Het was nog eens dubbel feest, want om 00.00 uur was Boer Koos jarig, wat tot in de late uurtjes werd gevierd!

Foto's BON - foto Boerenindianenpaar JP. (bij JP zijn binnenkort ook de foto's te vinden van het Feest van Nu en Toen)