Datum: 02-10-2023 - 17:24
24
jan
'15

'Prinsenuurtje' carnavalsverenigingen loopt iets uit!

De redactie van BON kreeg een leuke uitnodiging binnen en waren we benieuwd hoe het 'Prinsenuurtje' (alleen voor carnavals-hoogwaardigheidsbekleders) beleefd wordt. Er schijnt al jaren een gezellige bijeenkomst te zijn met de Prinsenparen van dat jaar, dit gebeurt op uitnodiging...

van de Duinknijnen uit De Zilk. Dit jaar waren Prins Holiday en Prinses Sunshine de gastheer, het intieme gebeuren vindt volgens traditie altijd plaats bij het Prinsenpaar thuis in De Zilk. De besturen van de vier carnavalsverenigingen (Duinknijnen, Kaninefaaten, Keiebijters en dit jaar de eerste keer voor de Tulpkabouters) van Noordwijkerhout en De Zilk waren daarbij ook aanwezig.

Het Prinsenpaar der Duinknijnen, Prins Holiday en Prinses Sunshine, reikten aan alle aanwezige gasten hun persoonlijke onderscheiding uit.

De pr-commissie van de Duinknijnen hadden op deze avond een verrassing voor hun Prinsenpaar. Ze kregen uit handen van vormgever en opmaker Martin Zethof de Duinknijnen-varia 2015 uitgereikt. Dit prachtige programmablad staat weer 56 pagina's vol met informatie over het komende carnaval en zal vanaf nu worden verspreid onder de Zilkse bevolking.

Het is altijd weer een leuk samenzijn en een traditie die nog lang volgehouden zal worden daar in De Zilk. Deze avond wordt het 'Prinsenuurtje' genoemd maar het werd 'tot in de kleine Prinsenuurtjes', maar je hoort niemand klagen!!!

Foto's BON