Datum: 15-08-2020 - 10:12
24
jan
'15

St. Vrienden van de Sint Jozefkerk organiseren 'Put en Tien laten hun tanden zien'.

De stichting Vrienden van de Sint Jozefkerk is opgericht in 2010. Met het doel ondersteuning te bieden aan muzikale en culturele activiteiten binnen de Sint Jozefkerk en Noordwijkerhout, zoals het optreden door (buitenlandse) koren, schooluitvoeringen, optredens van koren en...

kamerkoren met ondersteuning van een orkest en orgel .

De Stichting Vrienden van de Sint Jozefkerk wil een gevarieerd cultureel programma aanbieden aan alle inwoners van Noordwijkerhout en omstreken en heeft voor 2015 het volgende op het programma staan:
•    Put & Tien, liederen van drs P en nog wat anderen
•    Orgelconcert door…..
•    Dubbelmannenkwartet Messa di Voce

De eerste voorstelling, Put & Tien, zal plaatsvinden op zondagmiddag 1 februari, 2015, aanvang: In de Maasgaarde, Herenweg 9a, (naast de Sint Jozefkerk). Entree: € 8,50.

Put en Tien laten hun tanden zien!
Na het succesvolle debuut van 2012 brengen zij nu niet alleen liedjes van Drs.P, maar ook van bekende artiesten als Wim Sonneveld, Toon Hermans en zelfs van Put zelf. Op hun eigen eigenwijze wijze laten zij hun tanden zien en maken er een hilarische show van, waarin teksten met een ‘bite’ de toehoorders om de oren vliegen.

Terwijl Tien er vrolijk op los timmert op de piano, probeert Put zich zingend door het repertoire te worstelen, daarbij soms ook het publiek meeslepend in aangrijpende refreinen. Voor wie van tranentrekkende liedkunst en vrolijkheid houdt is het een absolute ‘must’.

U bent allen van harte uitgenodigd en wij zien u graag!