Datum: 14-08-2020 - 04:18
24
jan
'15

De Duinknijnen beginnen met Prinsenfeest en Bakkiesmiddag. (filmpje feestlied)

Het Prinsenfeest én de Bakkiesmiddag bij de Duinknijnen zijn aanstaande! In Trefcentrum de Duinpan in De Zilk zal het één groot feest worden tijdens het komend weekend. De Duinknijnen zijn klaar met de voorbereidingen voor dit grootse weekend waarmee de carnavalsperiode...

(officieel) van start zal gaan. Op zaterdag 31 januari zal in de Duinpan het Prinsenfeest der Duinknijnen plaatsvinden. Deze avond, die onder leiding van Prins Holiday en zijn Prinses Sunshine, wordt dit jaar ingevuld door de partyband Late Again, die natuurlijk fantastische vakantie en/of zonnige muziek in hun genre hebben.

Deze fantastische avond zal tevens voor een deel in het teken staan van 33 jaar senioren Dansgarde, welke een tentoonstelling hebben gemaakt met vele foto's en ander materiaal van de afgelopen 33 jaar en natuurlijk hebben ze een speciale dans ingestudeerd met vele oud leden van de afgelopen 33 jaar.

De feestavond begint om 20.30u en zal eindigen om 1.30u. De entreeprijs is slechts € 5,- p.p. U kunt aan de deur uw entree betalen, dus u heeft geen kaarten vooraf nodig. Op zondag 1 februari zal dit grootse weekend worden afgesloten met de welbekende Bakkiesmiddag, deze middag begint om 13.30u en zal eindigen om 18.00u.

Op deze middag die onder leiding zal staan van zowel Jeugdprins Vegas en Prinses Paris der Dwergknijnen én van Prins Holiday en Prinses Sunshine der Duinknijnen, staat de jeugd centraal, samen met ouders, opa's en oma's, maar zoals het in het Duinknijnenrijk altijd gaat is iedereen van harte welkom.

Natuurlijk mogen er op deze middag geen artiesten ontbreken en zal dit worden ingevuld met een aantal grote (plaatselijk) bekende artiesten. Bij deze gezellige middag is de toegang gratis en de Duinknijnen verwachten dan ook een volle Duinpan. Discotheek Music-Wave zal als hof-discotheek het gehele weekend de muzikale invulling voor iedereen verzorgen.

De VOORVERKOOP VOOR HET GROTE CARNAVALSWEEKEND zal zijn op vrijdag 30 januari van 21.00u tot 22.00u in de Duinpan, wees op tijd want OP=OP! Meer informatie voor de naderende activiteiten kunt u vinden op www.duinknijnen.nl.

Klik op de foto voor het speciale carnavalsnummer voor Prins Holiday en Prinses Sunshine.