Datum: 12-08-2022 - 16:30
23
jan
'15

30 januari 2e Midwinter Oranjedrive in de Schelft.

Op deze dag wil de Oranjevereniging Noordwijkerhout al haar donateurs, sponsoren, vrienden en natuurlijk ook alle inwoners van Noordwijkerhout een fantastisch goed Oranje jaar toewensen. En hoe kan dat beter dan na de wervelende start vorig jaar van onze allereerste Midwinter Oranje drive...

ook een tweede te laten plaatsvinden en daarmee een traditie te scheppen. Natuurlijk een vervolg ook al is het niet echt winter maar dat mag de pret niet drukken en pret hebben we bij deze gezellige klaverjasavond in de Schelft.

Wij, de bestuursleden van de Oranjevereniging Noordwijkerhout, zorgen voor een goede competitie, mooie prijzen, een onpartijdige jury en natuurlijk samen met u voor de nodige gezelligheid.

Meedoen is belangrijker dan winnen, maar de wil om te winnen moet er natuurlijk wel zijn. We mogen fanatiek zijn maar laten de messen van de tafel want het gaat erom dat we het Oranje jaar een goede leuke en aangename start geven.

Wij nodigen u dus uit voor deze gezellige Oranjedrive, waarvoor u zich ook als team in kan schrijven.

Op deze avond, zal alles weer als vanouds verlopen. Alle bekende onderdelen zullen weer aan de orde zijn. De leukste manier is deel te nemen met of in een team bestaande uit bijvoorbeeld familie, buren, kennissen, collega’s, of verenigingen. Met 8 personen kunt u zich inschrijven.

U kunt met zowel dames als heren gezamenlijk een team vormen. U speelt dan om het Noordwijkerhoutse teamkampioenschap. Voor het winnende team hebben we een wisselbeker en andere prijzen beschikbaar.

Dus welk team zal er met de eer gaan strijken en welke deelnemer zal op het einde van de avond met de ‘vetste’ vleescheque huiswaarts keren?  Maar liefst 50 karbonadecheques en ook de bekende rookworsten zijn weer te verdienen.

De traditionele loterij is aanwezig en de inmiddels bekende donateursloterij is ook weer van de partij. Een aantal slagroomtaarten zullen hiervoor speciaal aan het begin van de avond worden verloot. Maar….! Alleen met uw geldige donateurskaart kunt u meedoen aan deze extra slagroomtaartenloterij. Vergeet hem dus niet!

Bent u nog geen donateur? Dan kunt u natuurlijk donateur worden op de avond zelf. Voor maar € 5,00 per jaar steunt u daarmee dan de Oranjevereniging. Individueel deelnemen kan natuurlijk ook. Bij de Oranjevereniging bent u altijd van harte welkom! Aanvang van de avond is 20.00 uur.

Uiteraard biedt de Oranjevereniging u bij aankomst de koffie/thee aan en ontbreekt het op deze avond niet aan een hapje. Alles is erop gericht om het weer een geweldige Noordwijkerhoutse avond te laten worden, dus rekenen we op uw deelname. U kunt al aan dit gezellige evenement deelnemen voor € 5,00 p/p.

Digitaal inschrijven kan met via de site van de Oranjevereniging. Op deze site vindt u een inschrijfformulier en verdere informatie. Bezoek daarvoor onze website: www.ovnwh.nl. Uiteraard bieden wij ook gelegenheid voor in te schrijven bij Ton sur Ton in de Havenstraat.

Tot ziens op vrijdag 30 januari.