Datum: 05-08-2020 - 15:34
23
jan
'15

Omwonenden 'Spoorvariant Duinpolderweg' vormen protestgroep 'Spoorvariant, nee!'.

Afgelopen woensdag 21 januari zijn er verschillende Ruigenhoekers en andere omwonenden, van o.a. Halfweg, Leidsetrekvaart, Zilkerbinnenweg, samengekomen in Café Restaurant De Ruigenhoek. De aanleiding: brainstormen en ideeën opperen om samen een vuist te maken tegen...

de laatste variant van de Duinpolderweg, Spoorvariant. De  opkomst was groot, ondanks de korte termijn waarop deze bijeenkomst was gepland. Maar dat kon de animo en de dynamiek niet drukken. De benadeelden waren er snel over eens: we vormen een protestgroep onder de naam 'Spoorvariant, nee!'.

Het is voor de protestgroep snel schakelen, om verschillende redenen nl. op 17 december 2014 werden ze geconfronteerd met deze variant, die plotsklaps uit een hoge hoed werd getoverd. Op 8 januari werd vanuit Provincie Noord-Holland een informatiebijeenkomst georganiseerd in Hotel Leeuwenhorst, te Noordwijkerhout.

De informatie die daar werd verstrekt was schaars en gaf weinig inzicht. De belanghebbenden kregen daar te horen om te reageren vóór 5 februari 2015, opnieuw snel schakelen dus.

Met dit bericht wil de protestgroep aandacht vragen en willen ze een oproep doen aan andere benadeelden om zich massaal te melden op het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zodat iedereen op de hoogte is en er gezamenlijk gestreden wordt voor een gemeenschappelijk belang.