Datum: 04-06-2023 - 06:11
20
jan
'15

Teylingen College Leeuwenhorst en KTS presteren uitstekend bij 'Kies je school'.

Iedereen weet wel ongeveer welke middelbare scholen er in de buurt zijn. Maar bieden ze dezelfde kwaliteit? Of past er één beter bij jouw kind? De website van Kiesjeschool en de Keuzegids Middelbare Scholen bieden samen antwoord op die vragen! De Keuzegids zelf is een nuttig en leuk...

ínleesboek over wat er allemaal komt kijken bij de stap van groep 8 naar de middelbare - en daarna. Van toelatingseisen en huiswerkbegeleiding tot de inhoud van je schooltas of rugzak. En je leest er wat de allerbeste scholen per provincie zijn.

Op de website Kiesjeschool.nl worden 2614 middelbare scholen vergeleken: VWO, HAVO en VMBO. Nergens vind je een zo complete beoordeling van de kwaliteit van alle scholen.

Ze kijken of de schoolorganisatie gezond is (geld en personeel), hoe de leerprestaties zijn én hoe het zit met de tevredenheid van ouders en leerlingen over het onderwijs en de begeleiding.

De scholen van Teylingen College Leeuwenhorst in Noordwijkerhout en de KTS in Voorhout (open dagen 20 en 21 januari) presteren uitstekend volgens de uiteindelijk rangschikking van de Duin- en Bollenstreek. Hieronder kunt u zien op welke plaatsen ze in de ranglijst staan:

Teylingen College Leeuwenhorst Noordwijkerhout
VWO - plaats 1
HAVO - plaats 2
VMBO GT - plaats 1

Teylingen College KTS Voorhout
VMBO K - plaats 1
VMBO B - plaats 1

Alle resultaten zijn terug te vinden op www.kiesjeschool.nl.