Datum: 30-05-2020 - 08:20
20
jan
'15

Zonnebloem gasten afdeling Noordwijkerhout, schoven aan bij 'Diner voor twee' in Tripodia.

Zaterdagmiddag 17 januari schoven 45 gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem aan bij 'Diner voor twee' in Tripodia in Katwijk. 'Diner voor twee' is de nieuwste theatervoorstelling van de Zonnebloem. De voorstelling was deze middag een groot succes. Geen wonder, deze vindt plaats in een...

uniek driesterren hotel-restaurant  in Venetië. Dit restaurant wordt gerund door Ron Brandsteder samen met zijn nichtje. Met gasten als Petra Berger, Arwin Kluft, Joke de Kruijf en Rolf Koster weet je zeker dat de zaak uit de hand gaat lopen. Stuk voor stuk doen ze er alles aan om mensen een onvergetelijke middag te bezorgen.

Het wordt een middag smakelijk lachen en genieten van de met enthousiasme uitgevoerde voorstelling en de sprankelende liedjes. En ook nu weer enthousiaste reacties van de gasten van de Zonnebloem. Voor hen was het een middag in een geheel andere wereld.

Het kijken naar en genieten van de voorstelling door de gasten van de Zonnebloem werd mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die zorgden voor het brengen en halen. Voorzitter Henk de Kleer dankt hierbij allen die zich hebben ingezet om ook deze middag tot een dinerfeest te maken. Ook hier blijkt weer zoals we bij de Zonnebloem zeggen: ‘Er kan zoveel meer dan je denkt’.

Foto's website Zonnebloem