Datum: 30-05-2020 - 01:54
15
jan
'15

Noordwijkerhoutse bedrijven vallen in de prijzen op de Mechanisatie-tentoonstelling.

Vandaag 15 januari is het alweer de laatste dag van de Mechanisatie-tentoonstelling. Dit jaar voor de 3e keer gehouden in de Expo Haarlemmermeer vlak bij Hoofddorp. Op een oppervlakte van 10.000 M2 brengen bijna 100 standhouders op deze tentoonstelling een scala aan...

producten voor het voetlicht. Producten en diensten van zeer uiteenlopende aard, speciaal toegespitst op de bloemen-, bollen- en vaste planten sector. Noordwijkerhout is met 17 bedrijven goed vertegenwoordigd op deze beurs en dat is natuurlijk logisch als het Hart van de Bollenstreek. Een flink aantal Noordwijkerhouters laten met hun bedrijven op deze beurs vele technische hoogstandjes zien.

Door de organisatie wordt ieder jaar op verschillende onderdelen prijzen toegekend aan onder andere de mooiste stand van de beurs, dit jaar was hij voor de gezamenlijke stand van de Noordwijkerhoutse bedrijven FHS (Flexible Human Services), Warmerdam Spoelbedrijf en Van Dooren Transport uit Hillegom.

Er was ook een eerste prijs bij de tractoren voor R. van der Slot techniek en constructie en A. Geerlings Cultuurtechnisch Loonbedrijf & Machineverhuur behaalde een eerste plaats bij het onderdeel toeleveringsbedrijven.

De Mechanisatie-tentoonstelling is een bijzonder evenement dat drie dagen duurt en direct aan het begin van het nieuwe jaar altijd plaats vindt. De volgende Noordwijkerhouters staan met hun bedrijven vandaag, donderdag 15 januari, nog van 13:00 - 21:30 uur op deze tentoonstelling.

Foto's PR

SERCOM
Regeltechniek B.V.
R. van der Slot
techniek en constructie
Bandenservice
Zuid-West
A. Geerlings Cultuurtechnisch Loonbedrijf&Machineverhuur

Flexible Human Services
Uitzenden en detacheren
Wout hogervorst vof Landbouwmechanisatie Intern transport

Nog meer Noordwijkerhoutse bedrijven:
Meerlanden Bedrijfsafval, WMD Mechanisatie, Warmerdam Spoelbedrijf, Agro Techniek Holland, Twinpack, Cremer Speciaalmachines, Meeuwenoord Groep, MAAN Machines & Onderhoud, Machinefabriek Akerboom, Loonbedrijf leon kortekaas, NWH Jobs.