Datum: 13-08-2022 - 02:37
17
jan
'15

Wij zoeken jou....meisje van 5-10 jaar.....kom bij de Majorette!

Wil jij graag bij met de majorette lopen of wil je graag twirlen?? Bij onze muziekvereniging is dat allebei mogelijk. De St. Jeanne d 'Arc heeft een nieuw en enthousiast instructieteam o.l.v. Miranda Brussee. Zij heeft al vele jaren ervaring en geeft de instructie samen met haar...

dochter Maureen die zelf komende zaterdag op het Nederlands kampioenschap haar Twirl optrede mag vertonen.

Wij bieden elke woensdag een repetitie, vele activiteiten binnen de muziekvereniging, twirl concoursen (4* per jaar) en straatoptredens. De straatoptredens zijn bij de echte dorpsactiviteiten, zoals Palmpasen, koningsdag, bloemencorso, avond4daagse, kermis en de intocht van Sinterklaas.

Komende woensdag is er een speciaal kennismakingsuur in ons clubgebouw "de Parade" aan de van der Weijdenlaan 2. Van 18.15-19.15 uur is er een mogelijkheid om te kijken, mee te doen en om uw vragen te stellen aan ons team.

Dus ben jij in de leeftijd van 5-10 jaar kom dan kennismaken. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Ted Bader, 0615006341 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's PR