Datum: 30-03-2023 - 06:47
16
jan
'15

Scoutinggroepen Bostreno en Bronsgeest vieren fusie met boerenkoolmaaltijd.

Op 10 januari verzamelden alle leden van de Scoutinggroep Bostreno-Bronsgeest zich weer bij het clubhuis aan de van der Weijdenlaan voor de eerste opkomst van het jaar 2015. Traditiegetrouw stond er een warme maaltijd klaar voor alle leden. Al sinds vele jaren wordt het nieuwe jaar...

met de Scoutingleden gevierd door middel van een boerenkoolmaaltijd. Omdat niet iedereen een liefhebber is van stamppot staat er sinds enkele jaren ook lasagne en bami op het menu. Een maaltijd opdienen aan meer dan 150 hongerige Scouts vergt vele uren voorbereiding in de keuken.

De vrijwilligers waren dan ook erg blij dat de maaltijden warm afgehaald konden worden bij Slagerij Jan van Kampen. De kwaliteit van het eten was uitstekend: het eten smaakte weer verrukkelijk en bijna alle pannen zijn leeg gegeten. Al hoefden de vrijwilligers niet te koken, de afwas werd uiteraard wel door hen gedaan!

Dit jaar was de eerste opkomst extra speciaal: sinds januari 2015 zijn de Scoutinggroepen Bostreno en Bronsgeest namelijk gefuseerd en dit was de eerste gezamenlijke opkomst nadat de fusie plaats heeft gevonden.

Tijdens de maaltijd werd hier aandacht aan besteed en sprak de interim voorzitter enkele woorden. Het was een geslaagde opening van het nieuwe jaar.

 

Foto PR