Datum: 31-03-2023 - 19:09
14
jan
'15

Teveel gouden huwelijken voor een bezoek van de burgemeester.

Burgemeester Goedhart had in zijn nieuwjaarstoespraak op 5 januari al aangegeven, dat er in 2015 maar liefst 58 echtparen in onze gemeente zijn met een 50-jarig huwelijksjubileum. Bovendien zijn er ook nog twaalf 60-jarige huwelijksjubilea en verschillende 100-jarigen. Tot nu toe bezocht...

de burgemeester, als zijn bezoek op prijs werd gesteld, al deze jubilerende bruidsparen/100-jarigen. Maar helaas gaat het burgemeester Goedhart, door een flinke stijging in de komende jaren van het aantal jubilea, te veel tijd kosten.

De burgemeester gaat dan ook in het vervolg alleen nog de 60-jarige bruidsparen en de 100-jarigen bezoeken. Vooraf wordt dan met hen contact opgenomen of zij prijs stellen op een bezoek van de burgemeester en eventueel met de pers erbij.

Mochten de 50 jaar gehuwden het toch op prijs stellen, op een bezoek van de burgemeester, dan kunnen zij contact opnemen met het bestuurssecretariaat van de gemeente. Alle 50-jarige bruidsparen ontvangen wel een felicitatiekaart van de gemeente.

(Laatste?) bezoek van burgemeester aan 50-jarig huwelijksfeest van Ger en Ria Kerkvliet.