Datum: 14-07-2020 - 12:06
13
jan
'15

Jubileumfeest 7 februari 2015 'het meest zotte verjaardagsfeest van het jaar'.

Je verjaardag vieren doe je maar 1 keer per jaar en een bepaalde leeftijd bereiken doe je maar 1 keer in je leven. CV De Kaninefaaten bestaan dit jaar 5 x 11 jaar en pakken daarom groots uit met een dolle feestavond op zaterdag 7 februari in de Prinsenzaal van De Schelft...

Tijden: 20:30 - 02:00 uur. Het belooft het meest zotte verjaardagsfeest van het jaar te worden! Geen saaie verjaardag met z’n allen in een kringetje, maar gezellig met z’n allen polonaise lopen! Heel Kokkerhout e.o. is uitgenodigd om de verjaardag van CV De Kaninefaaten te komen vieren.

De verjaardagsstemming zal opperbest zijn met optredens van non-stop party band The Recipe en het DJ-duo Bertus Blender en Petit Mastermiksert. De jarige job zou het zeer waarderen als je in je meest carnavaleske verjaardagsoutfit komt.

Mocht je nog geen inspiratie hebben dan kun je altijd terecht bij Suzanne’s Feestshop. De voorverkoop van de kaarten is begonnen, dus wees er snel bij! Kaartje kost EUR 10,- en is verkrijgbaar bij Ton sur Ton. Voor meer info: www.kaninefaaten.nl.